logo nww broodfondsHet NWW-Broodfonds organiseert de tweede ledenbijeenkomst van dit jaar op dinsdag 2 juli 2019 in de Werfkelder van de Kargadoor in Utrecht. Er zijn nu 35 deelnemers. Halen we de groei naar 40 leden per 31 december 2019?

la trappeTijdens de WaterForce Zomerborrel bezoeken we in Brabant twee bijzondere waterzuiveringen, bij Van Helvoirt Groenprojecten en bij de brouwerij van La Trappe in Berkel-Enschot. Met natuurlijk een bierproeveij en een gezamenlijke maaltijd.

dss waterBenieuwd naar de ervaringen van een WASH expert in Bangladesh? Waarom ondersteunt VEI het DSS waterprogramma in Malawi en Bangladesh? En wil je meer horen over de ondersteuning van ICRC in Noord-Korea? Kom dan naar de DSS Water lunchbijeenkomst op 13 juni!

kanalen1De Voorjaars ALV werd gehouden op maandagmiddag 15 april 2019 in Scherpenzeel, met vooraf twee sessies over Kanalen in Nederland en het gebruik van e-Learning.

beekherstelTweedaagse cursus door de Erfgoedacademie. Hoe kun je historische veranderingen in het landschap meenemen bij beekherstelprojecten?

Go To Top