heleco trainingenDe waterwereld is sterk aan het veranderen. Waterschappen, Provincies en gemeenten zijn zich steeds meer aan het inrichten als regie-organisaties. Hierdoor gaan ze ook anders hun projecten managen en inkopen. Heleco biedt een aantal trainingen aan op dit gebied.

Uniforme Administratieve Voorwaarden UAV-GC bij complexe (water)werken

De UAV-GC wordt steeds vaker gebruikt als spelregelboekje voor de uitvoering van projecten. Met name bij lagere overheden zien wij een sterke toename en interesse voor het gebruik van de UAV-GC. Wil je meer weten over de UAV-GC, van een trainer met ervaring met >20 UAV-GC waterprojecten (dijken, zuiveringen, stedelijk water) en totaal >30 UAV-GC projecten? volg dan de UAV-GC training van Heleco (met korting voor WaterForce-leden).

Best Value procurement

Best Value is ook een steeds vaker gebruikte wijze van het aansturen en inkopen (prestatie-inkoop) van (water-)projecten. Grote kans dat je nu of in de nabije toekomst te maken krijgt met Best Value - Procurement. De Best Value training geeft je goed inzicht in het hoe, wat en waarom van Best Value. En geeft daarnaast ook inzichten in hoe je je als zelfstandige beter kan onderscheiden in de (water-)markt, ook als Best Value niet wordt gebruikt. Het levert je ook het B-certificaat op, waarmee je kan aantonen de basis van Best Value te beheersen (met korting voor WaterForce-leden).

Heleco trainingen met korting voor WaterForce leden:

UAV-GC training (1 dag)

Best Value training (2 dagen)

Geef bij aanmelding aan dat je WF-lid bent. Aanmelden kan via de website van Heleco, of per mail aan Steven Bookelmann, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Go To Top