linkedinWaterprof organiseert een LinkedIn training voor WaterForce-leden. "Vind je het lastig om nieuwe klanten te vinden? Gebruik LinkedIn voor 'Social selling', zodat klanten jou weten te vinden."

professionaliteitProfessioneel werken, wat is dat eigenlijk? Pakt iedereen dat op dezelfde manier aan? 'Benen op tafel' middag met Kees Blok en Peter Hoefsloot, op 7 november in Utrecht.

heleco trainingenIn één dag de basiskennis van UAV-GC onder de knie, met voorbeelden uit de praktijk van de watersector. Steven Bookelmann geeft weer een UAV-GC training, met korting voor WaterForce-leden.

Zomerborrel 2019De Najaars ALV zal zijn op donderdag 21 november 2019 in Utrecht of Amersfoort. Oorspronkelijke datum was 14 november, maar dat zou samenvallen met het grote Deltacongres. De ALV stukken volgen binnenkort, noteer alvast de datum!

logo nww broodfondsHet NWW-Broodfonds organiseerde de tweede ledenbijeenkomst van dit jaar op dinsdag 2 juli 2019 in de Werfkelder van de Kargadoor in Utrecht. Er zijn nu 35 deelnemers. Halen we de groei naar 40 leden per 31 december 2019?

dss waterBenieuwd naar de ervaringen van een WASH expert in Bangladesh? Waarom ondersteunt VEI het DSS waterprogramma in Malawi en Bangladesh? Dit en meer stond op het programma van de DSS Water lunchbijeenkomst op 13 juni 2019.

Go To Top