Dinsdagmiddag 24 november hielden we onze online Najaars ALV en Ledenmiddag 2020, met oa een presentatie door Erik Querner over de Hydrologie van de Drentse Aa.

droogteDe Erfgoedacademie organiseert het Webinar 'Droogte: klimaatverandering of peilbeheer?' met oa aandacht voor peilbeheer, landgoederen en het ontstaan van droogte; webinar op dinsdag 17 november.

video complexiteitGovert Geldof (WaterForce-lid) startte een YouTube-kanaal over Complexiteit in watervraagstukken. Er staan al 8 video's online - korte, praktische filmpjes onder het motto 'Het is complex - nou en?'

Tijdens de meeting op donderdagmiddag 29 oktober zullen experts en geïnteresseerden ideeën uitwisselen over kansen en mogelijkheden in de GEO-ICT wereld.

2020 fietsexcursie 3Op vrijdag 18 september gingen we op fietsexcursie naar de Leuvenumse beek bij Ermelo. Mooie gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten, en we hadden prachtig zonnig weer. Ook leden van Broodfonds NWW en coöperatie Waterfocus waren uitgenodigd. Na de excursie was er een nazomerborrel en de mogelijkheid om gezamenlijk te eten.

cursus beken erfgoedCursus Beken en Erfgoed wordt gegeven als interactieve webinars, met een veldbijeenkomst in het Renkums beekdal. Organisator is de Erfgoedacademie, deelname is gratis. WaterForce-lid Johan de Putter verzorgt een van de 4 modules.

Go To Top