intervisieWe gaan in het najaar weer een aantal intervisie bijeenkomsten organiseren. Wil je meedoen? Meld je dan nu alvast aan, zodat we een geschikte datum en locatie kunnen kiezen.

Intervisie voor WaterForce-leden

In vervolg op de intervisiegroepen van afgelopen jaren willen weer een aantal intervisiebijeenkomsten organiseren. Echter nu niet in een 'vaste' groep, maar 'naar behoefte'.

Intervisie is een vorm van deskundigheidsbevordering waarbij je een beroep doet op collega's om mee te denken over persoon- en functiegebonden vraagstukken en knelpunten in de eigen werksituatie. Dit meedenken gebeurt niet door oplossingen aan te dragen, maar door vragen te stellen, om zo met behulp van eigen analytisch en probleemoplossend vermogen zicht te krijgen op het ingebrachte probleem en hoe hierin te handelen. Het is een methodiek waarbij de eigen deskundigheid binnen de groep deelnemers wordt benut en verder wordt ontwikkeld met als doel het bevorderen van de kwaliteit van het werk. 

Leren met en van elkaar

We willen als vereniging elkaar ondersteunen en doen daarom ook aan kennisdeling en deskundigheidbevordering. Het aanbod vanuit WaterForce is om dit jaar twee of drie intervisiebijeenkomsten te faciliteren. Voor een geslaagde intervisiebijeenkomst werken we met kleine groepen van 4 tot 8 deelnemers. Deelname is gratis voor WaterForce-leden en je kunt meedoen aan een of meerdere bijeenkomsten.

De intervisie bijeenkomsten worden gehouden op:

  • 25 september 2019 van 10.00-12.30 uur in Utrecht
  • 7 november 2019 van 10.00-12.30 uur in Den Bosch

Contact en aanmelden: Peter Paul Verbrugge, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Go To Top