adviserenWe willen een themadag adviesvaardigheden organiseren, maar ivm de corona crisis is dit voorlopig uitgesteld. Het wordt een inspiratie festival, als 'APK' voor zelfstandig werkende waterprofessionals. Wat zijn voor jou de belangrijke thema's? en wat zou jij daar evt kunnen bieden?

Festival adviesvaardigheden

Op het ‘adviesvaardighedenfestival’ kunnen diverse aspecten van het adviseurschap de revue passeren, in een aantal aparte en misschien wel parallelle sessies. Mogelijke thema's: omgaan met dilemma’s, tijdsmanagement, beïnvloeding en mindfull adviseren. Maar ook ‘technische presentaties voor niet-technische mensen’, planning en de balans privé-werk zijn al genoemd.

Diverse WaterForce-leden hebben zelf cursussen en sessies opgezet binnen het brede thema van adviesvaardigheden. We hebben dus op verschillende onderwerpen al capaciteit in huis, en wellicht kunnen we ook nog een spreker van buiten uitnodigen.

Het voorstel is dat ook andere (vooralsnog niet georganiseerde) zelfstandige waterdeskundigen kunnen deelnemen. Niet-leden betalen dan iets meer, en kunnen tegelijkertijd kennis maken met ons en met de vereniging.

Ter voorbereiding de volgende vragen:

  • Wat is/zijn voor jouw belangrijke adviesvaardigheden waarvan je hoopt dat ze aan bod komen?
  • Heb je een training oid op een deelaspect op je plank liggen, en zou je die tijdens het adviesvaardighedenfestival willen uitvoeren? Welk onderwerp, en hoeveel tijd heeft dat ongeveer nodig?
  • En tot slot: Wie wil er meedraaien in het clubje dat het adviesvaardighedenfestival organiseert? we starten in januari met de voorbereidingen.

Suggesties? Meehelpen in de organisatie?
Contact Kees Blok, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Go To Top