Ben jij zelfstandig waterprofessional, en wil je met collega zzp-ers netwerken, samen ondernemen, kennis delen?

Sluit je dan aan bij de Vereniging Waterforce. We zijn een vereniging voor en door leden.
Als zzp-er lid zijn van Waterforce betekent.....

  • Samen sta je sterk & ben je beter zichtbaar voor opdrachtgevers
  • Samen beschik je over een groot netwerk
  • Samen opdrachten uitvoeren & succesvol ondernemen
  • Samen activiteiten organiseren & kennis delen

Als Waterforce lid kun je je eigen profiel op de website aanmaken en ben je zichtbaar voor leden en opdrachtgevers. Je ontvangt de leden-mailinglijst, met nieuws en vacatures; en je kunt ook zelf berichten versturen via deze lijst. Je kunt actief worden in een themagroep, deelnemen aan netwerkactiviteiten en trainingen, en zelf ook activiteiten organiseren. Ook kun je je aansluiten bij het Broodfonds NWW, de AOV voorziening voor en door leden van Waterforce ism Waterfocus en Nedworc.


Belangstelling om lid te worden?

Kennismaken
Kijk in het profielenbestand en ontdek collega zzp-ers. Kom naar een netwerkdag en zie de agenda voor activiteiten die georganiseerd worden, voor en door leden. Lees ook de Flyer Waterforce - voor leden. Heb je vragen, wil je weten of een lidmaatschap past bij jouw profiel? neem dan contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Aanmelding nieuwe leden - Doe mee en word lid!

  • Download het Aanmeldingsformulier nieuwe leden
  • en mail het ingevulde formulier met je CV naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Goed om te weten - Lidmaatschap en contributie

  • Je kunt je aanmelden als lid van Waterforce als je als zelfstandige werkzaam bent.
  • De contributie is 100 euro per kalenderjaar. Wie na 1 september lid wordt, krijgt 50% korting.
  • Voor vragen, wijziging of beëindiging lidmaatschap: contact This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., secretaris. Ook voor aspirant- en student-lidmaatschap.

Beëindigen lidmaatschap

  • Het lidmaatschap wordt aangegaan per kalenderjaar. Het lidmaatschap kun je alleen beëindigen door een email te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vóór 1 december van het jaar voorafgaande aan het jaar dat je geen lid meer wenst te zijn.

Download:

Waterforce - pool van zelfstandigen in de watersector - verenigd om samen sterk te staan